Profiteer altijd van gratis verzending!

OPTIMALE

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Optimale is de meest optimale verzorging en stijling lijn voor mannen. Een zeer complete alledaagse mannenlijn, scheren, bad en douche, shampoo’s en stijling, alles is aanwezig in deze heren verzorgingslijn. Optimale staat garant voor persoonlijke en mannelijke stijling en verzorging.

Optimale, in het hart van de mannelijke schoonheid. Dat is waar de mannenlijn van Fauvert Professional voor staat.

Technisch en prestaties
Door kennis, passie en nauwgezetheid te combineren, biedt Fauvert Professional een volledig scala aan innovatieve en gespecialiseerde behandelingen die aan elke dagelijkse behoefte voldoen.

Met Optimale profiteren mannen van aangepaste en effectieve professionele zorg, die het resultaat is van geavanceerde formuleringen. Optimale- behandelingen en shampoos zorgen voor een perfecte combinatie van waardevolle en technische middelen en zorgen voor respect voor de huid, het haar en hoge prestaties.

Plezier en gebruiksgemak
Optimale haalt al zijn kracht uit een buitengewone verbintenis tussen cosmetica en viriliteit. Het assortiment brengt, door middel van een typisch mannelijke geur, een identiteit over die zowel sterk van karakter als sensueel is.