Profiteer altijd van gratis verzending!

Over Fauvert Professional

In het zuiden van Frankrijk, in het hart van de provence, produceert en verkoopt Fauvert Professional al 40 jaar professionele haarproducten voor salons over de hele wereld. Door de regionale traditie van hoogwaardige cosmetica en luxe parfumgeuren uit de provence in stand te houden, willen we onze klanten betrouwbare en goed presterende professionele producten aanbieden.

Al onze producten zijn gemaakt in Frankrijk voor de beste kwaliteit. Mooi haar voor iedereen is ons doel en een verbintenis die we bereiken door een unieke productfilosofie waar technische resultaten samenkomen met een effectieve behandeling en cosmetische verwennerij.

De professionele expertise van Fauvert strekt zich uit over een breed scala aan producten die voldoen aan de prestatie-eisen van professionele salons, die een gecertificeerde efficiëntie zoeken met voorspelbare resultaten. Door alleen hoogwaardige ingrediënten voor onze producten te gebruiken, voegt Fauvert Professional waarde toe aan artistieke creaties, waardoor het talent en de creativiteit van de stylist naar voren komt.

Permanente kleuring – Gyptis

Arganolie en A2 ® Ceramide

Een kleurverzorgende crème met een groot verzorgend vermogen, die het haar diepgaand verzorgt en een ongelooflijke kleur en glans geeft . Hoge technische eigenschappen op basis van het gepatenteerde Ceramide A2-systeem : maximale bescherming voor gekleurd haar. 100% dekking van wit haar.

Arm aan Ammoniak

De Fauvert Gyptis kleuring verlicht tot 3 tinten in 35 minutenHet biedt 100% dekking van grijs haar en de formule met een zeer laag ammoniakgehalte bevordert maximale bescherming van gekleurd haar.

Diepe en heldere kleur

Ruime keuze aan klassiekers, intens rood en pastelkleuren voor kleuring op maat. Intensiteit en helderheid van reflecties gegarandeerd. De kastanjes zijn uitzonderlijk, ze zijn neutraal en worden niet koperachtig of mahonie. Een  100% kleurresultaat.

Optimale, in het hart van de mannelijke schoonheid. Dat is waar de mannenlijn van Fauvert Professional voor staat.

Technisch en prestaties
Door kennis, passie en nauwgezetheid te combineren, biedt Fauvert Professional een volledig scala aan innovatieve en gespecialiseerde behandelingen die aan elke dagelijkse behoefte voldoen.

Met Optimale profiteren mannen van aangepaste en effectieve professionele zorg, die het resultaat is van geavanceerde formuleringen. Optimale- behandelingen en shampoos zorgen voor een perfecte combinatie van waardevolle en technische middelen en zorgen voor respect voor de huid, het haar en hoge prestaties.

Plezier en gebruiksgemak
Optimale haalt al zijn kracht uit een buitengewone verbintenis tussen cosmetica en viriliteit. Het assortiment brengt, door middel van een typisch mannelijke geur, een identiteit over die zowel sterk van karakter als sensueel is .

Fauvert Professional geeft je het geheim van een behandeling ervaring gecombineerd met een ongekende zintuiglijke ontdekkingen: Optimale.

Honing uit de provence aop
– Voedt het haar en zorgt voor zachtheid en soepelheid

 

Olijfboom extract
– Antioxidant en bestrijdt de werking van vrije radicalen. Beschermt tegen externe agressies.

 

Amandel douche
– Hydraterende, versterkende en omhullende deugden. Geeft zachtheid en soepelheid aan het haar.

 

Bijenwas
– Omhult, herstelt en voedt de vezel in de diepte

 

Aloë Vera
– Bezit buitengewone krachten: hydraterend, regenererend, genezend, ontstekingsremmend en irriterend.

 

Arganolie
– Herstelt de glans en voedt intensief dof, droog haar.

 

Thee boom
– Reguleert het ontstekingsproces om de hoofdhuid te kalmeren. antibacteriële eigenschappen.

Granaatappelextract
– Rijk aan polyfenolen en vormt een krachtige antioxidant die vrije redicals en vroegtijdige veroudering van het haar bestrijdt.

 

Tijm bloem
– Zuiverend en stimulerend. normaliseert overtollig talg en verstevigt de hoofdhuid.

Lorem Ipsum